top of page
מתכונים אחרונים

עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת

  • תמונת הסופר/ת: Admin
    Admin
  • 8 באוג׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 10 באוג׳ 2022


עוגייה מושלמת מפוצצת בשוקולד שכל ילד יאהב

מחבת שקשוקה בקוטר 18 ס"מ

מצרכים:

120 גרם חמאה רכה

110 גרם סוכר דמררה

100 גרם סוכר חום

1 ביצה

220 גרם קמח לבן

0.5 כפית אבקת אפייה

2 גרם מלח

150 גרם שוקולד מריר 70%

80 גרם עדשי שוקולד

סוכריות מזרה צבעוניות



אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

בקערה שמים חמאה רכה ושני סוגי סוכר, בעזרת כף עץ או בעזרת לקקן מערבבים היטב עד לאיחוד .

מוסיפים ביצה ונערבב היטב.

מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מלח ושוקולד מריר ומערבבים היטב. מחלקים את המסה לשני חלקים שווים.

חלק אחד משטחים במחבת, ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות ועדשי שוקולד.

מעבירים לתנור שחומם מראש ואופים 12 דקות.



את החלק השני של מסת העוגייה הלא אפויה ניתן להקפיא ולאפות ביום אחר, או פשוט לגלגל לעוגיות בגודל הרצוי ולאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 9 דקות.

כל מה שנותר הוא להסתער על העוגייה, לנעוץ כפיות ולהנות. אפשר להוסיף גלידה מעל.

שימו לב לא לקבל כוויה מהעוגייה, היא חמה מאוד כשהיא יוצאת מהתנור.

 
 
 

Comments


03-9032307            052-7278278

קמיליה קייטרינג וקונדיטורית בוטיק

bottom of page