פשטידת תרד וגבינות
פשטידה עם מלא תרד וגבינות, סלט ליד ואתם מסודרים בבוקר או בצהריים.
המתכון מתאים ל-3 מחבתות שקשוקה בקוטר 18 ס"מ
מצרכים:
1 בצל חתוך לקוביות
280 גרם עלי תרד בייבי
100 גרם קמח
240 גרם חלב
4 ביצים
כפית אבקת אפייה
20 גרם חמאה מומסת מצוננת
120 גרם מוצרלה מגוררת
120 גרה גבינת פטה/בולגרית מגוררת
5 גרם מלח
פלפל שחור לפי הטעם
פרמזן מגורר
מעט שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
משמנים את המחבתות היטב ומחממים תנור ל-160 מעלות.
המחבת עם מעט שמן זית מטגנים מעט את קוביות הבצל. מוסיפים אל המחבת את עלי התרד ומטגנים עד שנפח העלים יורד.
בקערה טורפים היטב ביצים, חלב, מלח ופלפל. מוסיפים את החמאה המומסת וטורפים. מוסיפים את הקמח ואבקת אפיה וטורפים. מוסיפים את התרד והבצל וטורפים היטב. מחלקים את המסה ל-3 מחבתות ואופים עד להזהבה יפה של הפשטידות.
Kommentare